Silkscreen Supply

SILKSCREEN SUPPLY

SILKSCREEN SUPPLY | SILKSCREEN EQUIPMENT
Pembekal silkscreen di Selangor : 017-6986339

AAGprint.com membekal barangan Silkscreen untuk pengusaha tshirt printing di Selangor dan juga Lembah Klang. Kami beroperasi 24jam sehari dan 7 hari dalam seminggu.Untuk mendapatkan bekalan bahan mentah, sila hubungi terlebih dahulu di talian tertera. AAGprint.com akan memastikan anda dapat bekalan Silkscreen secukupnya, terutama pada saat memerlukan.
BEKALAN STOK SILKSCREEN YANG ADA :
  • Rubber Paste (asas) : 100 , 200 dan 300
  • Rubber Dye Sedia Bancuh : Hitam / Biru / Merah / Kuning
  • Tc Paste
  • Tc Dye
  • Clear Up
  • Plastisol
  • Custom Made Block
  • Photo Emulsion
  • Pigment Colours ( dakwat )
  • Binder ( pelembut Dye yang telah keras )
  • Stensil Remover ( Pencuci Photo Emulsion)
  • Fix Plus ( penambah lekatan pada baju)
  • Custom Table untuk print pada Non-Woven Bag
  • Custom Made Silk Sceen Block ( besi, tahan lama )
  • Custom Made Table ( terdapat 2 : baju atau lengan )
  • Ink Remover ( pencuci dakwat yang ada di screen )
Tshirt Printing Supply Selangor : 017-6986339
Kami pembekal barangan dan peralatan Cetak/Printing tshirt disekitar Selangor, Shah Alam, Damansara dan Lembah Klang. Kini anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatkan stok barangan Silkscreen. Hubungi kami untuk mengetahui stok, barangan dan peralatan yang kami sediakan. :)

60 comments:

Qiga O said...

bos .. boleh minta katalog&harganya alat cetak ni ? tolong emailkan ke jireh_woll@yahoo.com.my ye..

MOHD YAZIZ said...

bos.. Tolong senaraikan barang silk screen dan harga email ke mohdyaziz@gmail.com.. Terima kasih.

nurullaien said...

Salam, boleh tk snaraikn pralatan n harga utk start bisnes printing baju? emailkn ke haziranuraimi@yahoo.com

Farba Studios said...

Salam. Emailkan senarai peralatan dan harga ke baharin_shariff@yahoo.com
Tq.

Myla said...

Salam, email senarai peralatan utk memulakan bisnes ni dengan harganya sekali.. mylapro@gmail.com

Tim said...

Salam sejahtera, boleh senaraikan dan harga alat utk cetak baju? tolong emailkan ke timothyj87@hotmail.com

Wayne said...
This comment has been removed by the author.
Wayne said...

Nk join gak.. boleh tolong emel senarai & harga barangan silk screen ke wayne411@gmail.com. Terima kasih..

Aidilfitri Mohamad Noor said...

Salam..

Blh tlg bg list harga utk brg2 ni smua..email kat eidielhatiqa889@gmail.com..@ watsapp kat no 013-5566063..tq

Aidilfitri Mohamad Noor said...

Salam..

Blh tlg bg list harga utk brg2 ni smua..email kat eidielhatiqa889@gmail.com..@ watsapp kat no 013-5566063..tq

mohd idzuan said...

Salam...

Boleh saya dptkan snrai harga utk barang2 yg d sebutkan di atas...

Email ke almat email ni..

idzuanmohd@gmail.com

Unknown said...

salam tuan. tolong emel sebut harga ke mohdshahkirin@gmail.com

Anonymous said...

salam..boleh emel sebut harge ke are_rel_89@yahoo.com..TQ

En.Syam said...

Salam..
Boleh tlg bg list harga utk brg2 ni semua..email kat syamisran@yahoo.com

Syahmi Printing Enterprise (002265338-T) said...

Assalamualaikum.
Tuan, boleh tolong beri sebut harga untuk semua item di atas? Mohon nyatakan kriteria dan nilai yang jelas terutamanya untuk item 'Custom made table' dan 'Custom made block'. Kalau boleh beserta dengan gambar. Sila emailkan maklumat tersebut ke sales@spe.my. Terima kasih.

-Syahmi Printing Enterprise (002265338-T)

Fezul Juara said...

Salam.
Saya baru nak menceburi bidang silkscreen ini secara kecil kecilan.
Mohon tuan dapat nyatakan kesemua harga barangan diatas ke norfaizulnordin@gmail.com
Kerjasama pihak tuan amat saya hargai.
Terima kasih.

Smashing Labu said...

bro,

blh send smua detail2 dgn price skali ke email sy

digitalism87@yahoo.com

terima kasih

Crackers said...

Salam..saya bru nk start screen printing. Boleh tolong listkan starter pack yang perlu dan senarai harga barang kepada ukhwahpadu@mail.com.

terima kasih.

noji said...

tolong emailkan detail dgn price sekli ke email saye norzimisran@yahoo.com.my.
Thanks

Safwan Hamz said...

Salam, boleh tk snaraikn pralatan n harga utk start bisnes printing baju? emailkn ke saffone84@gmail.com

Anonymous said...

rubber dye sedia bancuh tu maksud dia boleh print terus dkt baju hitam tanpa 1st layer putih?boleh bagi detail dgn harga barang ni sekali.email endeng_rage@yahoo.com

RaZon DiabLo said...

Bos boleh email catalog ke email kerusi_jahat@yahoo.com atau what app 01112806836....shafikh..

RaZon DiabLo said...

Bos boleh email catalog ke email kerusi_jahat@yahoo.com atau what app 01112806836....shafikh..

saroii04 said...

Boleh bagi senarai harga barang?
emelkan ke saroii04@gmail.com

Awang Bolan said...

Salam. Tolong emailkan detail product dgn price ke email vovolume2@gmail.com

Thanks

Muhammad Rafiq Muhammad Zaid said...

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh, baru nak mencebur diri dalam bidang ni, mohon e-mail kan list harga ke e-mail ni muhammadrafiq7mdzaid@gmail.com

Firdauz Jalil said...

salam boleh emailkan kepada saya harga barang.
firdauzjalil.fj@gmail.com

Firdauz Jalil said...

salam boleh emailkan kepada saya harga barang.
firdauzjalil.fj@gmail.com

Ruggers Sam said...

salam..tuan bley e-mail price item kesemua peralatan di ats.. di muhdshamsuddin@yahoo.com

Firdauz Jalil said...

Bos boleh email catalog harga.
firdauzjalil.fj@gmail.com

saiful epul said...

Bos,minta email harga2 dye tu boleh bos? Epul95976@gmail.com

saiful epul said...

Bos,minta email harga2 dye tu boleh bos? Epul95976@gmail.com

Clique Studios said...

Assalamualaikum.
Tuan, boleh tolong beri sebut harga untuk semua item di atas? Mohon nyatakan kriteria dan nilai yang jelas terutamanya untuk item 'Custom made table' dan 'Custom made block'. Kalau boleh beserta dengan gambar. Sila emailkan maklumat tersebut ke thecliquestudios@gmail.com . Terima kasih

Clique Studios said...

Assalamualaikum.
Tuan, boleh tolong beri sebut harga untuk semua item di atas? Mohon nyatakan kriteria dan nilai yang jelas terutamanya untuk item 'Custom made table' dan 'Custom made block'. Kalau boleh beserta dengan gambar. Sila emailkan maklumat tersebut ke thecliquestudios@gmail.com . Terima kasih

Anonymous said...

Salam ....boleh beri senarai sebut harga utk semua jnis peralatan diatas dgn lbih detail...emailkan pd sy blackrenblack@yahoo.com..trima kasih

Miss Purple Ungu said...

Salam..boleh x bagi sebut harga bagi semua item diatas

allanshoppe@gmail.com

terima kasih

shafizan azhar said...

tolong berikan sebut harga..email kepada shafizan_azhar@yahoo.com,tq..

Anonymous said...

Salam..boleh emailkn semua harga item diatas kt email hafizwans@gmail.com..tq

Muazat Ejat PPC JDT said...

Salam tuan bleh email detail harga barang diatas.. ejat_jgf89@yahoo.com

Anonymous said...

boss? boleh email kn harga alat custom made table untuk baju? shah_mikey777@hotmail.com

Light The Visual said...

salam.. tolong emel ke mffemas@ymail.com

dadie said...

Bole ka antar ke sabah?

Anonymous said...

Salam bos..boleh email detail harga barang diatas..

Anonymous said...

Salam bos..boleh email detail harga barang diatas..ebalanonu@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum...bleh minta catalog n senarai hrga tak...email greatrazalesonizuka@gmail.com

Desire Photo said...

salam....tolong email kan sy catalog serta senarai harga dan quantiti...nabilmoeslem_92@yahoo.com...tq

Zul said...

e mailkan detail item tersebut kepada :
zulkifli-yhy@yahoo.com
terima kasih

million grafix said...

Boleh bagi senarai harga barang?
emelkan ke milliongrafix@gmail.com

Wira Doank said...

Salam ....boleh beri senarai sebut harga utk semua jnis peralatan diatas dgn lbih detail...emailkan pd sy wirantanus@gmail.com..trima kasih

Anonymous said...

Assalammualaikum boleh email kan harga barang ni semua ke aku_five@yahoo.com

Aeiyeim Azeiy said...

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh, baru nak mencebur diri dalam bidang ni, mohon e-mail kan list harga ke e-mail ni aden91din@gmail.com







AriesBOY said...

boleh email katalog untuk harga barang untuk printing sepetri tshirt dan pigment ink. email saya ariesboy5151@gmail.com

Anonymous said...

salam...boleh emelkan pada saya senarai barangan silkscreen saya baru nak menceburi bidang nie...tq surisouthdt@yahoo.com.my

Anonymous said...

Boleh tolong emailkan katalog dan senarai harga - yanz.mayonz@gmail.com

hennes boutiqe said...

Boleh tolong emailkan katalog dan senarai harga barang2 d atas ke hubby_bie@yahoo.com

sulam faizal said...

Email harga faizal_6164@yahoo.com

Anonymous said...

Salam...tlg hntar senarai harga barang.distrixrevival@gmail.com

amata sama said...

Salam...Bos boleh bagi sebut harga di
amatrpg@gmail.com TQ

Ahmad Farid Hj Abdul Razak said...

Assalamualaikum...
Tuan ,e mailkan listkan barang asas...
Set permulaan...untuk mengajar student.
Lima set ....afaridrazak@icloud.com

carle fila said...

Hello..bole senarai kan tak set permulaan ?
carlefila@gmail.com